2019. október 2., szerda

ELADÓ WINDOWS 10 PRO (PROFESSIONAL) OEM 32/64 MAGYAR JOGTISZTA LICENSZ KULCS + segédlet - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

A licensz kulcs FRISS windows telepítésénél használható, és ugyan ezen eszközön korlátlanul újratelepíthető.
A kulcsot egy számítógéphez lehet hozzárendelni!
Minden vásárlónak küldök telepítési útutatót részletes, lépésekre bontott instrukciókkal, videókkal, mellyel akár egy kezdő felhasználó is könnyedén elboldogul.
Amennyiben más verziót szeretne, hasonló árfekvésben, írjon bátran üzenetet.
Aukcióim között megtalálható a MS accounthoz köthető RETAIL kulcs is, mely régebben telepített rendszereken is aktiválható.
A licensz kulcsot e-mailen kapja meg, az utalás beérkezése után, hétvégén bizonylat csatolása után (hogy ne klljen hétfőig várnia).
GYIK:
-Matrica?
-Matrica nem szükséges a rendszer érvényességéhez, ha közvetlenül a MS-oldaláról veszel kulcsot, akkorsem postáznak matricát (a MS szerverei tudják, hogy érvényes e a licenszkulcsod), de szívesen küldök egy macis vagy nyuszis matricát, ha valaki mindenként ragasztgatni szeretne.
-Miért ilyen "olcsó"?
Mert nincs szükségem 1db-nál több kulcsra.
-Nem vagyok pc guru, tudsz segíteni a telepítésben?
Igen, szívesen segítek, akár írásban, akár szóban bármilyen kommuikációs platformon. (rendszergazda vagyok, emberfeletti türelemmel).
-Láttam más oldalakon is kulcsokat olcsón, miért ne azt vegyem meg?
Vedd meg, és ha nem működik, itt az enyém. Rengeteg oldalon árulnak ijesztően olcsó windows kulcsokat. Sokat ezek közül kifizetnek, és az online bankrendszeren keresztül, a kulcs eladása után vissza vonják a kifizetést, így a kulcs amit vettél deaktiválódik, te pedig ott ülsz, és nem érted mi történt. Az is lehet, hogy az eladó még azt is bebeszéli neked, hogy te rontottál el valamit.
Ha eddig kalóz windows-t használtál, és szeretnél végre vírusos aktivátorok és coinminer-ek NÉLKÜL, egy gyorsabb és stabilabb rendszer előtt ülni akkor itt az ideje erre váltani.
Operációsrendszerhez szükséges hardver:
Processzor:
1 GHz-es vagy gyorsabb processzor vagy rendszerchip (SoC)
RAM:
1 gigabájt (GB) 32 bites rendszerhez és 2 GB 64 bites rendszerhez
Merevlemez-terület:
16 GB a 32 bites és 20 GB a 64 bites operációs rendszerhez (ez kamu, a win10 bármely verziója 1 hét alatt 30+ gigát fog elfoglalni).
Videokártya:
DirectX 9-kompatibilis vagy újabb, WDDM 1. 0 típusú illesztőprogrammal (2005 után kiadott gépek)


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2019-10-16 10:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése