2019. december 31., kedd

Huawei Mate 20 Lite DualSIM LTE okostelefon - 64GB - 4GB RAM - Kék - Jelenlegi ára: 74 189 Ft

Hű társad
A Huawei MATE 20 Lite 6, 3"-os 19, 5: 9-es képarányú (1080 x 2340) FullHD+ kijelzőt, és elegáns, karcsúbb 2, 5D üvegtestet kapott. A kijelző 16, 7 millió színt képes megjeleníteni, így kiváló minőségben élvezheted a Mate 20 lite-on lejátszott képeket, videókat vagy játékok látványvilágát. A lenyűgöző megjelenés és kiváló készülék tulajdonságok révén lebilincselő élményben lesz részed.
Tökéletes szelfik a mesterséges intelligencia segítségével
A mesterséges intelligenciának köszönhetően a készülék előlapi kamerájával képes felismerni és megkülönböztetni egymástól nyolc féle témát, mint például a kék eget, a tengerpartot, a növényeket és virágokat, az autókat, a beltéri környezetet, a havat és az éjszakát. A szelfi kamera különlegessége, hogy a másodperc töredéke alatt meg tudja állapítani a felhasználó nemét és bőrének színét,  illetve annak tónusát, majd ezt követően automatikusan választja ki a megfelelő szépítő- és fénybeállításokat.
HDR PRO ? Legyél a fény mestere
A professzionális színvonalú,  mesterséges intelligenciával javított HDR technológia lehetővé teszi a HDR-képek és videók előzetes megtekintését valós időben, még ellenfényben is, továbbá biztosítja, hogy élénk, valós színekben készíthess videófelvételeket és képeket.
Tedd gazdagabbá a kreatív valóságot
Változz át a számodra legjobban tetsző animációvá a mesterséges intelligencia alapú 3D Qmoji funkcióval, amely felismeri és utánozza arckifejezésedet, mozdulataidat és hangodat, annak érdekében, hogy személyre szabott Qmoji GIF-eket és videókat küldhess barátaidnak vagy oszthass meg az összes közösségi platformon.
Készíts ragyogó fotókat
Az f/1. 8 rekesznyílású 20 MP+2 MP duál hátlapi kamerával profi színvonalú fotókat készíthetsz. A 20 MP-es objektív rögzíti a fotókat és a videókat, a 2 MP-es objektív pedig a mélységélességi adatokat gyűjti professzionális bokeh-effektus előállításához, a mesterséges intelligencia pedig több mint 100 millió megtanult kép alapján 22 kategóriába sorolja a felvételeket, beleértve többek között a portré, kék ég, hó, régi épület, tűzijáték, növény, macska, kutya, írott szöveg, étel, autó és éjszaka kategóriákat is. Az okostelefon automatikusan azonosítja a különböző jeleneteket és ennek megfelelően szabályozza a kamera működését, így a felhasználó számára a lehető legjobb eredményt és intelligens fotózási élményt biztosítja.
Ragadd meg a pillanatot a lassított felvétellel
A Huawei Mate 20 Lite támogatja a 480 fps lassított felvételt, amellyel a figyelem középpontjába kerülhet minden felejthetetlen pillanat. A lassított felvétel a videó időtartamát akár 16-szorosára is megnöveli, hogy a felhasználók semmit se mulasszanak el életük pillanataiból.
Akire mindig számíthatsz
A hosszú üzemidőt biztosító 3750 mAh-s akkumulátornak köszönhetően hűséges társad éjjel és nappal veled marad, a Huawei gyorstöltési funkció pedig segít, ha sietned kell valahova.
Vadonatúj processzor mesterséges intelligencia képességekkel
A Kirin 710 a HUAWEI 12 nm-es chipje, amely nagy teljesítményű, továbbfejlesztett ISP-t, valamint egy teljesen új DSP-t tartalmaz a fényképeffektusok javítására, az előző chipkészlet-generációhoz képest 30%-os fényképezési teljesítmény növekedés mellett.
Játszom, ne zavarjanak!
A Game Suite szolgáltatás Zavartalan Játék üzemmódja a legfontosabbakon (hívás, riasztás és figyelmeztetés alacsony akkumulátortöltöttségre) kívül minden értesítést elrejt és így gondoskodik arról, hogy ne hagyd cserben a csapattársaidat, de a fontos hívásokat se mulaszd el.


Jelenlegi ára: 74 189 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése